Matematická prechádzka v Nitre

Po dlhšej odmlke vám opäť prinášam článok o našej ďalšej výprave. Tentokrát do Nitry. Podelím sa s vami o naše pestré zážitky a hrejivé spomienky, ktoré sme zažili posledný májový víkend. Ako bonus nebude chýbať veršovaný text o našich vtipných príhodách. Príjemné čítanie praje autor článku Hanka Hladíková IX.A. Opäť nastal ten čas kedy sa naša skupinka pozostávajúca z jedenástich […]

Športové hry malackej mládeže 2024

V piatok 31. 5. sa žiaci našej školy zapojili do akcie ŠPORTOVÉ HRY MALACKEJ MLÁDEŽE 2024. Na florbalovom turnaji obsadili výborné 2. miesto, keď o víťazovi rozhodol vyšší počet strelených gólov.Našu školu reprezentovali: Michal Bogdalík, Šimon Viktorín,Maxim Špergl, Samuel Osadský, Tobias Sáblik, Emanuel Farkaš, Samuel Hrotka, Matúš Jacečko. Ďakujeme za úspešnú reprezentáciu našej školy.

Deň detí

Ako ináč – na oslave MDD praskal školský dvor cirkevnej školy vo švíkoch. Deti mali svoj sviatok. Množstvo zábavných i pohybových aktivít, ktoré pre nich pripravili deviataci, všetkých rozhýbali a pobavili. Horúce slniečko mnohých aj unavilo, preto pohár citronády a ovocná miska prišli veru vhod. Bol to pekný deň, bol to deň detí.